Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Ψητά μανιτάρια portobello με βινεγκρέτ μελιού...


Αφού καθαρίσουμε τα μανιτάρια μας, τα μαρινάρουμε στο λαδολέμονο για τουλάχιστον μισή ώρα.

Yλικά:
  • 10 μεγάλα μανιτάρια portobello
  • λαδολέμονο  με ή χωρίς το πιμεντόν στο μούλτι με 2 σκελίδες σκόρδο
  • 10λεπτοκομμένες φέτες μπέικον

Έπειτα τυλίγουμε στο κάθε μανιτάρι μια φέτα μπέικον και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (αέρα, πάνω-κάτω) στους 190-200 βαθμούς για 15'.

Συνεχίζουμε το ψήσιμο στο γκριλ τώρα για άλλα 10'-15', αφού τοποθετήσουμε σε κάθε μανιτάρι απο μισή κουταλιά της σούπας βούτυρο.

Βγάζουμε απο το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως περιχύνωντας με βινεγκρέτ μελιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...