Αφού καθαρίσουμε τα μανιτάρια μας, τα μαρινάρουμε στο λαδολέμονο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Yλικά:
- 10 μεγάλα μανιτάρια portobello
- λαδολέμονο με ή χωρίς το πιμεντόν στο μούλτι με 2 σκελίδες σκόρδο
- 10λεπτοκομμένες φέτες μπέικον
Έπειτα τυλίγουμε στο κάθε μανιτάρι μια φέτα μπέικον και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (αέρα, πάνω-κάτω) στους 190-200 βαθμούς για 15'.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο στο γκριλ τώρα για άλλα 10'-15', αφού τοποθετήσουμε σε κάθε μανιτάρι απο μισή κουταλιά της σούπας βούτυρο.
Βγάζουμε απο το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως περιχύνωντας με βινεγκρέτ μελιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου