Γαστροσοφίσματα...
gastrosofismata.blogspot.com
Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011
Φιλέτο πέρκας αρωματισμένο με μείγμα 4 πιπεριών, εμβαπτισμένο και πλαισιωμένο από σάλτσα σαφράν με δάκρυα λεμονιού...
Το διπλανό πιάτο σκέφτομαι να το στείλω να πάρει μέρος στο Νext Food Model...
Προσεχώς θα αποκαλυφθεί η συνταγή...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου