Πικάντικη vinaigrette ( βινεγκρέτ ) πορτοκαλιού.
Υλικά:
·
Χυμό από ένα
πορτοκάλι
·
1 ποτήρι ξύδι από
κρασί
·
3 ποτήρια
ελαιόλαδο
·
1 κουταλιά της
σούπας Tabasco
·
1 κουταλιά της
σούπας μουστάρδα
·
Αλάτι, πιπέρι,
μια πρέζα ζάχαρη
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια
μπασίνα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Nτύνει άψογα σαλάτες και άσπρα
κρέατα ψημένα στην σχάρα ( κοτόπουλο, γαλοπούλα, χοιρινό).
Επίσης μπορεί να μαρινάρει
λάχανο, καρότο, σέλινο για μια διαφορετική φρουτώδη εκδοχή της πολίτικης
συνταγής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου