Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σας περισσεύουν πορτοκάλια; Στύψτε και φάτε τα...


Πικάντικη vinaigrette ( βινεγκρέτ ) πορτοκαλιού.


Υλικά:

·       Χυμό από ένα πορτοκάλι
·       1 ποτήρι ξύδι από κρασί
·       3 ποτήρια ελαιόλαδο
·       1 κουταλιά της σούπας Tabasco
·       1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
·       Αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα ζάχαρη

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Nτύνει άψογα σαλάτες και άσπρα κρέατα ψημένα στην σχάρα ( κοτόπουλο, γαλοπούλα, χοιρινό).

Επίσης μπορεί να μαρινάρει λάχανο, καρότο, σέλινο για μια διαφορετική φρουτώδη εκδοχή της πολίτικης συνταγής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...