Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κουνουπίδι και δυσάρεστη οσμή...


H αλήθεια είναι πως υπάρχουν στο διαδίκτυο πλήθος ιδεών για το πως να περιορίσουμε την δυσάρεστη μυρωδιά του κουνουπιδιού, όταν αυτό βράζει.


Εγώ κάνω το εξής: στο νερό που βάζω να βράσει ρίχνω ένα πράσινο μήλο που το έκοψα στη μέση.


Όταν το νερό βράσει, τοτέ ρίχνω τις κορυφές του κουνουπιδιού και βράζω μέχρι να μαλακώσει στο βαθμό που επιθυμώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...