Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Κριτσίνια του εμπορίου...


Έχετε πολυκαιρισμένα κριτσίνια του εμπορίου κάπου βαθειά χωμένα στα ντουλάπια σας;;;
 Δεν ξέρετε πως να τα χρησιμοποιήσετε;;

  • Βάλτε τα στο μούλτι και κάντε τα στην κυριολεξία σκόνη!!! Μετά πανάρετε τα σκληρά τυριά σας όπως εδώ και τηγανίστε τα!!!

  •  Εναλλακτικά σπάστε σε ακανόνιστα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και περιχύστε με σκορδόλαδο. Άν θέλετε ανακατέψτε τα καλά μαζί με κάποιο μυρωδικό της αρεσκείας σας, όπως ρίγανη ή θυμάρι και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να χρωματιστούν καλά. Αφήστε να κρυώσουν και χρησιμοποιήστε σε σαλάτες και σε μακαρονάδες. Απογειώνουν τα σπαγγέτι που έχετε 'κάψει' σε βούτυρο ή ελαιόλαδο.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...